dijous, 16 de gener del 2014

EFECTE HIVERNACLE

Estem ja acabant el tema... per això m'agradaria que investigueu sobre això de l'efecte hivernacle... 

Què és...
Com es produeix...
A qui afecta...

No copieu i enganxeu, expliqueu-lo amb les vostres paraules!!!


5 comentaris:

  1. super xulo pero te dic lo mateix que antes no lantenc

    ResponElimina
  2. he buscat els jocs pero no els he trobat .no els as ficat?

    ResponElimina
  3. Hola Elena ,soc Lluis i tranquila jo si que l´entenc i aixo si que contamine,pero he vist la redaccio del sol i es super super xulo,adeu a tots¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ :).

    ResponElimina
  4. L'efecte hivernacle és un fenomen natural que permet que la Terra tingua una temperatura idònia per a la vida. L'energia del Sol travessa l'atmosfera i escalfa la Terra, però alguns gasos de l'atmosfera impedeixen que la radiació procedent de la Terra escape a l'espai. Gràcies a aquest fenomen, la calor queda a l'atmosfera i el planeta manté la seua temperatura global.
    La Terra s'escalfa gràcies a l'energia del Sol. Una part d'aquesta energia que arriba a l'atmosfera és reflectida en direcció a l'espai, una altra molt menuda és absorbida i la resta, travessa l'atmosfera i calenta la Terra.
    L'efecte hivernacle afecta a la temperatura de la terra, la que si en ella es produeix algún canvi faría que els éssers vius i vegetals es morgueren i al mateix temps es produirien catastrofes naturals, com inundacions més intenses, sequeres més duradores, tempestes més fortes, etc.

    ResponElimina